En oslagbar veckostart

Inläggsbrist på sistone, Francis vägrar skriva sina ord om han inte är på humör (= väldigt sällan) och de andra får man aldrig tag på.. Så här kommer nu en liten sammanfattning från mig..

Ekonomi har varit ämnet för veckan, tillsammans med Champions League. Padde har haft genomgångar om likviditet-, resultat- och balansbudgetar. Skönt att man har läst lite företagsekonomi innan så att man inte är helt lost. Varje projektgrupp lämnade två representanter till ekonomilektionen medan de övriga attackerade staden med de olika marknadsundersökningarna.

Inne på El Bodegon har vi avnjutit tre riktigt bra fotbollsmatcher, i söndags var det Manchester United - Aston Villa med fem mål och avgörande i slutsekunderna. Tisdag och onsdag var det Champions League som gällde med Manchester United - Porto (2-2) och Barcelona - Bayern München (4-0). Helt enkelt en bra omväxling till skolarbetet..

Nu är det snart dags för lektion igen, avslutande arbete med marknadsundersökningar/budgetar inför nästa vecka. Imorgon är det nämligen dags för bergsvandring, vi ska vara uppe och samlas 08:15, något som inte är populärt i mitt och Maries rum ;)

Ha det bra allihop, ska övertala Francis eller Martin om att skriva också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0