En bättre utflykt får man leta efter!

Ännu en liten urballad roadtrip el la mallorca!
Agnvall tycker till:
Inte vilka dag som helst detta  är nickes födelsedag!
Men vi får ta ett steg i taget! Bussresa var det, mot Palma. Solen var entligen på våran sida denna förpillande fredag! Vi fick oss en guidning utav en söt äldre dam vid namn May(precis som en vår måndad!) Kan hoppa över den del som inte intreserade många eftersom de flesta hade ögnonen slutna. Välframme begav vi oss in mot staden som var uppbyggt av kullersten och inkastare till alla dess uteserveringar som Palma var  präglat av.

 Efter en liten intresant guidning fick vi oss en egen självstudie tid att kolla runder både på och under Palma.Fullproppat med affärer i alla möjliga former och stilar. Att umgås med den föredetta Militären Dan var även en upplevelse det med, visste inte att den äldre versionen utav av 70-talet  kunde fönsershoppa efter stilrena kläder och tjata efter mat på samma gång. Det var mig allt en upplevelse! Mat blev det för oss, en utsökt bedårande smakrik mättande Subway-baguette.Sen bar det av mot hamnen för att fortsätta resan mot Valldemossa!

Nickes födelsedag: Som är det mest relevanta i detta inlägg. nickepicke/scarface fyllde 6939 dagar gammal.Vi grabbar bjöd då han på en utomordentligt fin, lukullisk, yppig och läcker middag.Denna bestod då utav stekt nypotatis,grönpepparsås,något kött och vitlöksbröd.(det du Monika! Vi skall nog kunna boka in dig å din man på en sådan fin middag! ) Han fick inte vilka presenter som helst, en tilldragande, attraktiv, tjusig, skarp, söt, välväxt, elegant, snitsig Klänning, Nicklas klädde sig verkligen i rosa och svart. han fick även " nickes party dunk"  ypperlig smakrik och finfin arom!Som vi ser här är jag och Malin glada över denna utflykt.
I bakgrunden ser ni högklassiga, förträffliga, ypperliga, prima, förstklassiga även vackra men sist och inte minst prydliga katedral.
Klicka på bilden för att se den större...

Kommentarer
Postat av: Agnvall 2

Vad är det för uttryck du begagna så ofta? Förpillande.?/totti

2009-04-20 @ 22:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0